BLIKSEMBEVEILIGING

Hoewel het een fascinerend verschijnsel is, zijn de gevaren van bliksem niet te onderschatten. Bliksem is levensgevaarlijk en kan behoorlijk veel schade aanichten. Door de extreem hoge spanning die ontstaat tijdens een inslag kan heel wat apparatuur en infrastructuur onherstelbare schade oplopen. Het is daarom niet alleen belangrijk om de juiste..

AARDING & OVERSPANNING

Het aarden van apparatuur en gebouwen is de basis van de hele veiligheid in elektriciteit. Het is niet gewoon het eerste dat moet gebeuren, het is ook iets dat permanent moet in orde zijn en blijven. Door het aarden van je hele gebouw en installatie, kan foute spanning afgeleid worden naar de grond. Deze spanning kan ontstaan als gevolg van slijtage, defect of wrijving. Maar ook wanneer er bliksem op een gebouw inslaat. Aarding is verplicht, altijd en overal. Om schade en ongevallen te vermijden is een veiligheidsaarding..

TELECOM

Sinds 2004 bouwt en onderhoud Maro telecom netwerken. Door de jaren heen groeide het team en de expertise van het bedrijf. Zo rolden we oa. al meer dan 1.000 new build sites uit in de laatste 10 jaar. Onze teams weten alles van het opbouwen, onderhouden, updaten en aanpassen van mobiele netwerken. Voor de moeilijkste sites wordt Maro vaak gezocht en gevonden. Omdat Maro VCA** gecertificeerd is, kan de partner op beide oren slapen als het om veiligheid en professionaliteit gaat.

INSPECTIE, ONDERHOUD & WERKEN OP HOOGTE

Elke technische installatie heeft onderhoud nodig. Of het nu om een heel ingewikkelde bliksem installatie met overspanningsbeveiligingen op alle niveau’s gaat, of een simpele aarding, Maro inspecteert, verifieert, onderhoudt en past aan waar nodig. Ook voor telecom voert Maro inspecties, onderhoudswerken en controles uit. Wil je weten hoe je..