TELECOM – ALGEMEEN

Maro is sinds 2002 actief in de Belgische Telecom wereld. Wij bouwen, onderhouden, en voeren aanpassingen uit op de mobiele netwerken van Proximus, Telenet (Base) en Orange (Mobistar). Als aannemer van werken op hoogte zijn wij erg bezig met veiligheid. Daarom haalde Maro ook in 2016 zijn certificaat VCA** (twee ster). Dat toont aan hoe gedreven wij zijn om steeds weer onze klanten de beste service en kwaliteit te kunnen leveren. Met onze 15 jaar ervaring, stevige verankering in de Crescent groep, en onze werklust en enthousiasme zijn we dé partner bij uitstek als het aankomt op Telecom werken binnen België.

TELECOM – INSTALLATIE

Maro kan u een lijst van ervaring voorleggen waar andere partners bij verbleken. Wij bouwden alle soorten sites, van de diepste Metro tunnel tot de hoogste watertoren of Militaire mast, Maro heeft er gehangen.

Deze ervaring in constructie werken kan voor u als klant heel nuttig zijn. Wij zijn niet alleen snel, we kennen ondertussen ook alle mogelijke problemen die kunnen voorkomen. Doorheen de jaren hebben we altijd samen met onze klanten ingezet op kostenefficiënte resultaten. Onze hoogopgeleide mensen leveren steeds weer kwaliteit en werekn nauwgezet volgens de geldende Europese en Provider specifieke normen.

Maro is in de volgende delen van het installatieproces een echte expert:

Plaatsen van antennes en draagstructuren: Van A tot Z een site opbouwen: geen probleem.

Integratie & Commisioning: de hardware aanlsuiten en integreren met het bestaande netwerk.

Inspecties: Met een ver doorgedrven kwaliteitsbeleid, zijn wij ook uitermate geschikt om als partner mee inspecties uit te voeren. De ervaring zit bij ons.

TELECOM – ONDERHOUD

Het onderhoud van telecomsites afzonderlijk managen kan duur en tijdrovend zijn. Daarom neemt Maro het volledige onderhoud op zich. Zo kan u dankzij een onderhoudscontract met Maro ten alle tijde rekenen op een goed werkende en performante telecominstallatie. Een onderhoudscontract kan soepel worden opgesteld al naar gelang uw eisen en verwachtingen.

TELECOM – PREVENTIEF ONDERHOUD

Preventief onderhoud
Door geregeld onderhoud wordt de kans op defecten drastisch verkleind. Een goed onderhouden netwerk vergt minder correctief onderhoud waardoor de betrouwbaarheid omhoog gaat en de kosten gedrukt worden.

Omgeving
Onder preventief onderhoudvalt het onderhouden van de omgeving. Zo kunnen we zorgen dat gras, struiken en bomen netjes onderhouden blijven. Verder kunnen we nog heel wat taken van uw schouders nemen zoals bijvoorbeeld de reparatie van omheiningen, muren of ramen en het reinigen van de buiteninstallaties.

Installatie
Al naar gelang uw noden stelt Maro een checklist op met de te controleren elementen tijdens een preventieve controle. Deze lijst kan volledig aangepast worden aan de behoeften van de klant. Hier zijn enkele voorbeelden die Maro uitvoert tijdens een controle:
– Controleren van het alarmsysteem
– Aardings- en blikseminstallaties controleren
– Opkuisen en algemen status van de site nagaan
– Battery test en andere tests in verband met de stroomvoorziening (UPS, verliesstroom, ..)
– Ventilatiesystemen controleren
– Brandveiligheid en brandblussers controleren
– Antennes, kabels en andere onderdelen testen

TELECOM – CORRECTIEF ONDERHOUD

Correctief onderhoud gaat over meer geïsoleerde problemen. Bijvoorbeeld alarm, herstel na storm, ongeval of vandalisme en defecten die zich onverwachts voordoen. Maro staat op elk moment klaar om u uit de nood te helpen door on site herstllingen uit te voeren. Zo kan u steeds een optimale dienstverlening aanbieden aan de gebruikers van uw netwerk.

TELECOM – SITE ACCEPTANCE & CONTROL

Wanneer er veranderingen worden doorgevoerd aan ee telecomsite is het noodzakelijk om de nodige controles uit te voeren. Maro bezit meer dan &5 jaar ervaring in controles en constructie van telecomsites. Zo hebben wij reeds voor heel wat sites de acceptance gedaan in het verleden. Of het nu gaat om nieuwe sites of bestaande werven, Maro is uw ideale partner.

Van Maro kan u steeds de hoogste kwaliteit verwachten. Met behulp van een uitgebreide checklist meten en controleren we al het nodige. Onze bevindingen worden aan u overgemaakt onder de vorm van en gestrucutreerd rapport dat de huidige situatie duidelijk in kaart brengt en aangeeft of het systeem degelijk functioneert en correct geïnstalleerd is.