GESCHIEDENIS

Opgericht in 2001, ontstond Maro als bedrijf dat enkel aardingen plaatste. Als snel werd de expertise uitgebreid naar bliksem beveiling en werd Maro een kleine speler in België. In 2004 kwam door de opmars van mobiele telefonie de vraag om aarding- en bliksembeveiliging te voorzien voor de Telecom-sites. Mede dankzij de ervaring van werken op hoogtes en uit de touwen, nam Maro al snel de bouw van volledige sites op zich.

Zo ontpopte Maro zich als een volwaardige speler op de Belgische markt en kan het voor Aardingen, Bliksem en Telecom vandaag op een hoop expertise en ervaring bogen. Wij nemen op vandaag ene heel stuk van het project management op ons. Onze diensten zijn dan ook erg uitgebreid in de loop der jaren. Hoewel hoofdzakelijk voor bedrijven, werkt Maro ook af en toe voor particulieren. Die kunnen bij ons terecht voor residentiële aardingen en bliksem installaties.

Met oog op administratieve vereenvoudiging werd in oktober 2020 een voorstel tot geruisloze fusie neergelegd met houdstermaatschappij M4 BV. Het fusievoorstel kan hier worden geraadpleegd.

HET TEAM

Vandaag bestaat Maro uit 12 mensen. We hebben 4 ploegen die dagelijks uitrijden om onze klanten te bedienen. Daarnaast zijn er 2 projectleiders, een administratief bediende en de zaakvoerder die alles samen in goede banen leiden.

Maro heeft een resem aan kwalificaties die nodg zijn om onze uitdagende job veilig te kunnen doen.

Zo beschikt Maro oa. over:

  • VCA** certificatie (mag als hoofdaannemer optreden)
  • GOV4 teams
  • VCA Teams
  • AVIL / AVIP
  • Proximus Badge Certificiëring
  • BA4 – BA5 personeel

Heb je toch nog vragen over bepaalde klassificaties of heb je nog meer info nodig? Neem contact met ons op via info@aardingenmaro.be!