SPORTPALEIS ANTWERPEN – TELECOM & BLIKSEM BEVEILIGING

De feestgangers vinden het doodnormaal dat ze kunnen bellen, streamen en sms’en tijdens hun favoriete concert, maar dat kan dankzij de telecom infrastructuur die Maro daar bouwde. Ook de bliksembeiliging werd daar door ons aangepakt. Grote hoogtes en moeilijk bereikbare plaatsen: voor Maro de ideale omgeving! Geniet dus van je volgende concert, en blijf mobiel dankzij Proxius, Telenet en Orange – en een beetje Maro.

SINT LEONARDUS KERK ZOUTLEEUW – ERFGOED & MONUMENTEN

Het is één van de oudste (13e Eeuw) en mooiste kerken die onze heer in Vlaanderen heeft. De Sint Leonardus kerk te Zoutleeuw. Bij de grondige renovatie in 2014- 2016 werd MAro aangesteld om hier de blikseminstallatie helemaal te vernieuwen. Voor dergelijke projecten werkt Maro vaak samen met Erfgoed Vlaanderen. Een prachtige installatie was daar de uitkomst, die het gebouw zo mogelijk nog nét iets mooier maakte.

INEOS – CHEMIE & PETROCHEMIE

Voor grote petrochemie bedrijven is Maro ook de ideale partner. Dergelijke installaties moeten altijd kunnen rekenen op een stabiele aarding van alle structuren en machines. Voor INEOS werkten we al aan heel wat installaties, maar ook voor hun werken op hoogte: verven van structuren, bijplaatsen of wegnemen van bepaalde onderdelen of onderhoud op bepaalde installaties is Maro de partner waar ze op kunnen rekenen.

ROCK WERCHTER – FESTIVALS & TIJDELIJKE STUCTUREN

Maro is de partner op Rock Werchter maar ook voor veel andere festivals die Vlaanderen rijk is. Wij beveiligen de tijdelijke structuren, podia, tenten, aggregaten en andere installatie zodat er veilig en met een gerust geweten kan gefeest worden. Na de ramp op Pukkelpop in 2011, zijn festival organisatoren zich meer dan ooit bewust van de noodzaak van goede veiligheidsmaatregelen. Daar helpt Maro graag een handje bij!